Naša priča

o nama

Kuhinja

Pored različitih internacionalnih, alkoholnih i bezalkoholnih pića, kod nas možete uživati u domaćoj manastirskoj šljivovici i najeminentnijim domaćim vinima, kao što su Matalj, Aglaja i Janucić vino. U našoj težnji da Vam predstavimo negotinske autohtone proizvode kod nas možete probati vina iz vinarije manastira Bukovo.

Nudimo veliki izbor domaćih specijaliteta, te je naš restoran vrlo pogodan ukoliko nekome iz inostranstva želite da predstavite autentičnu srpsku atmosferu i kulinarstvo. Kao što je naš veliki kompozitor iz Negotina – Mokranjac, zaslužan za uvođenje nacionalnog duha u umetničku muziku, naš cilj jeste da neke od domaćih, tradicionalnih kulinarskih specijaliteta popularizujemo i predstavimo našim gostima. Zato je svakako naša preporuka da kod nas probate Mokranjac pastrmu, Hajduk-Veljkov đevrek i obrok Đorđe Stanojević uz neko od vina manastira Bukovo ili manastirsku šljivovicu.

22-min
Oduševljena sam kvalitetom usluge, ljubaznošcu konobara, a ono što me je posebno oduševilo je Mokranjac pastrma spremana po izvornom negotinskom receptu poslužena uz palentu. Jedva cekam da probam i druge sprecijalitete
portrait-2865605_640
Marina Živković

Naš restoran

internacionalan & tradicionalan

Kafanica i svojim dizajnom i programom koji nudi predstavlja spoj modernog, internacionalnog i izvornog, tradicionalnog.

24-min

Naša preporuka je da probate neke od pasti spremanih prema italijanskim receptima ili bifteke u različitim sosevima, ali i domaće specijalitete koji se retko mogu naći na drugim mestima.

Nudimo veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, a naša preporuka su svakako Aglaja, Matalj i Janušić vina, kao i manastirska šljivovica, koje možete degustirati uz starogradsku muziku petkom i subotom.

Kvalitet

Široki asortiman jela i pića u našoj ponudi odlikuje jedna zajednička osobina, a to je kvalitet. Bez obzira na Vaše ukuse i senzibilitete, kvalitet je zagarantovan.

USLUGA

Upošljavamo tim najstručnijih konobara i kulinara koji su tu za Vas da Vam daju preporuku u vezi sa izborom jela i pića i da Vaš boravak kod nas učine prijatnim.

KOMFOR

Komforan prostor koji raspolaže velikim brojem stolova na propisanoj međusobnoj udaljenosti, pogodan je za porodična okupljanja, druženja, kao i poslovne sastanke.

Dođite & posetite nas

upoznajmo se